Sloba Radanović brutalno prokomentarisao bivše, njegovi odgovori zaprepastili sve

Izvor: Svet, 30.Jul.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba Radanović brutalno prokomentarisao bivše, njegovi odgovori zaprepastili sve

Pevač Slobodan Radanović pre samom nastupa na crnogorskom primorju razgovarao je sa jednim crnogorskim novinarom kome je odgovorio na pitanja o bivšoj žena Kristini Kiji Kockar kao i o nekadašnjoj ljubavnici Luni Đogani.
Kada je crnogorski novinar rekao da je Kija blizu njega, fizički, s obzirom da je boravila u Tivtu, a Sloba pevao u Kotoru, te da li je možda očekuje na nastupu, Radanović je odgovorio sa “ne”.
Na pitanje da li će joj, možda, posvetiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << neku pesmu, rekao je da je bolje da prođe bez toga.
– Bolje bez pesme, ima ko njoj da peva (smeh) –  kratko je rekao Sloba.
A na pitanje o susretu sa Lunom i Markom u bioskopu bio je jasan.
– Veruj mi, nisam ni primetio da su tu dok neki momci nisu kreneuli da se smeju. Izašao sam i kada sam se vratio čuo sam da su i oni tu. Jednostavno, nisam primetio da su tu niti je došlo do bilo kog susreta. Nisam ni mahnuo. Što bi im mahnuo? Želim im sve najbolje – rekao je Radanović, a na pitanje da li to znači da više ništa i nema potrebe da ga pitaju za Lunu, odmah je odgovorio:
– Ništa. Na to je, još otkad, stavljena tačka.
svetsvet
The post Sloba Radanović brutalno prokomentarisao bivše, njegovi odgovori zaprepastili sve appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.