Slavnić i Maja DOGOVORILI SUSRET NAKON ZADRUGE! Marinkovićeva zaboravila na kamere, otkrila CEO PLAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 20:24

Slavnić i Maja DOGOVORILI SUSRET NAKON ZADRUGE! Marinkovićeva zaboravila na kamere, otkrila CEO PLAN

Sve isplanirali pre njegove diskvalifikacije!

Maja Marinković jo ne dolazi sebi, nakon skandala koji se dogodio u toku današnjeg dana, kada su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani.

Podsetimo, Anđela je krvnički nasrnula na Maju, zbog čega je odmah sankcionisana i Veliki šef je doneo odluku da hitno napusti rijaliti.

Marinkovićeva neprestano plače, a u razgovoru sa Milicom Veselinović govorila je kako ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u planu napolju da se vidi sa Zvezdanom i porazgovara o svemu.

- Mogao je da odj*be budalu. Ja ću da ga vidim kad se ovo završi. Krivo mi je, veći je čovek od svih njih - govorila je Maja.

- Videlo se da ti je krivo, da si jedva pričala. Izguraj, znaš da ćete vi napolju sve - nastavila je Milica.

- Mi kad smo pričali, ona je došla u rehab i počela da plače. Ja sam videla da je njemu toga preko glave, veruj mi Milice. Žao mi je njega, za nju me boli uvo - nastavila je Marinkovićeva.

Detaljnije u video-prilogu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.