Slavni pevač dobio ČETVRTO DETE SA MUŽEM! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni pevač dobio ČETVRTO DETE SA MUŽEM! (FOTO)

Čestitke samo pljušte.

Nakon što su krajem septembra najavili da očekujeu četvrto dete, Riki Martin i njegov dvanaest godina mlađi suprug Džvan Josef, danas su podelili vest da se rodio njihov sin Ren Martin - Josef.

Pročitajte i:

TETURA SE, ODVALJEN OD ALKOHOLA! Slavni glumac ne može da se izbori sa ALKOHOLIZMOM! (VIDEO)

DRAMA U MIRIJEVU: Srpski pevač NAPAO ŽENU usred noći! Vratio se iz kockarnice i počeo da...

PUBLIKA POTRČALA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NA SCENU! Lanetu Gutoviću pozlilo usred predstave!

- Danas se rodio naš sin Ren Martin - Josef - napisao je pevač ispod fotografije.

Pevač je krajem septembra primio nagradu za podršku LGBTQ zajednici, te je tada najavio da on i njegov suprug očekuju prinovu.

- Volim vas svim svojim srcem, inspirišete me svakog dana, vi ste moja snaga. Motivišite me da nastavim sa ovim. Divni ste. Usput, moram da najavim kako smo trudni. Čekamo bebu. Obožavam velike porodice - izjavio je pevač svojim fanovima tada.

Објава коју дели Ricky (@ricky_martin) дана 29. Окт 2019. у 3:48 PDT

Pevaču i njegovom suprugu je ovo četvrto dete, s obzirom na to da zajedno već imaju ćerku Luciju, a preko surogat majke dobili su i dvojicu blizanaca.

Martin je prošle godine svoju ljubav sa Džvanom krunisao brakom, a fanovi slavnog pevača su oduševljeni prinovom, te putem društvenih mreža neprestano šalju poruke podrške Rikiju i njegovom partneru.

Објава коју дели Ricky (@ricky_martin) дана 30. Авг 2019. у 2:02 PDT

NIJE ZNALA DA JE SNIMAJU: Vidite šta je razgolićena Luna radila u SEPAREU na žurci! (PAPARACO VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.