Slavna pevačica opet šokira: “Majka me je seksualno zlostavljala i imala je sobu za mučenje”

Izvor: Prva.rs, 13.Sep.2017, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavna pevačica opet šokira: “Majka me je seksualno zlostavljala i imala je sobu za mučenje”

Šinejd O’Konor nedavno je dospela na naslovnice svih svetskim medija zbog snimka u kojem moli da joj neko pomogne jer je sama, bolesna i razmišlja o samoubistvu. 
Irska kantautorka sada je ponovno šokirala javnost nakon što je u intervjuu sa popularnim doktorom Filom izjavila da ju je majka godinama zlostavljala fizički i seksualno. 
"Moja majka je imala sobu za mučenje. Bila osoba koja je uživala dok je drugima nanosila bol. Terala me je da ponavljam da sam niko i ništa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << a ako bih odbila, prebila me", rekla je Šinejd koja je od kuće pobegla sa 13 godina.
Njena majka poginula je u saobraćajnoj nesreći kad je njoj bilo 19.
"Ona nije bila dobro. Ona stvarno nije bila dobro. Rekla bih da je bila opsednuta, iako nisam sigurna verujem li u takve stvari", kaže Šinejd.

Izvor: RTL
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.