Slađina SMRT JE LAŽNA, ovim čini KRIVIČNO DELO! Najbolji prijatelj Petrušićeve OTKRIO pravu istinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 12:32

"Slađina SMRT JE LAŽNA, ovim čini KRIVIČNO DELO!" Najbolji prijatelj Petrušićeve OTKRIO pravu istinu!

Ekskluzivno za portal Sbija Danas.

Vest da je Slašana Petrušić, bivša rijaliti učesnica i voditeljka jednog rijalitija juče preminula, uzdrmala je sve one koji je poznaju, ali i širu javnost.

Budući da je njena smrt obavijena velom misterije i tajni, te da istu mnogi dovode u pitanje, ekskluzivno za portal Srbija Danas, oglasio se njen blizak prijatelj Neven Ciganović i odagnao svaku sumnju i pitanje koje se postavljalo, tvrdeći da je Slađa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << živa i da je njena šala otišla predaleko.

- To je sve njena šala, vrlo neukusna. Nije sa njom ništa, sve one slike što je kačila kako se polomila, to je sve fejk. Skinula je sa interneta, nemojte se svi ložiti. Čim sam to video, znao sam da je to sve šala. Mora da zna da se zanela, da je proglasiti sebe mrtvim, zapravo krivično delo. Videćete da će se uskoro javiti i da je dobro, kada shvati da je napravila kardinalnu grešku. Pretražite malo fotografije po internetu, videćete da je sve to fejk - započeo je Neven Ciganović razgovor ekskluzivno za naš portal.

A na pitanje da li se možda čuo sa svojom prijateljicom, imao je da poruči da nije danas, još uvek.

- Nije mi se javila, ja sam joj poslao poruku da se javi i da ne zaj*bava. Čuli smo se pre 2 dana, kad je objavila one sporne fotke, nagovarala me je da sa njom igram TikTok izazove. Sve ovo mi je bilo jako bezveze, jer su se mnogi prijatelji jako uznemirili, žao mi je njih, jer moraš misliti i na druge. Sva sreća, ja je poznajem i znam kakav je njen crni smisao za humor i ponavljam, u svemu ovome nema nikakve istine - zaključio je Neven svoje obraćanje za čitaoce portala Srbija Danas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.