Slađana Ivanišević Biografija

Izvor: Poznati.info, 23.Nov.2012, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slađana Ivanišević Biografija

Slađana Ivanišević je rođena u Sarajevu 06. oktobra 1981. godine. Sa porodicom se doselila u Novi Sad gde je pohađala nižu muzičku (odsek za klavir) i srednju muzičku školu (na odseku za solo pevanje). Studirala je u Beogradu na Akademiji za sport i diplomirala stekavši zvanje trenera fitnesa. Školovala se i na BK univerzitetu, smer menadžment u sportu.

Slađa je veoma uspešna takmičarka u sportskom plesu, u latino-američkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << plesovima, standardnim plesovima i u šou-densu. Učestvovala je na mnogobrojnim takmičenjima širom zemlje i sveta sa kojih nosi nebrojene nagrade i priznanja. Mediji su pisali o vestima da je trebala da se nađe u rijaliti šou Survivor VIP, ali joj je samo nekoliko dana pred odlazak na Filipine učešće otkazano.

Slađana Ivanišević je zajedno sa koleginicom pevačicom Jelenom Mrkić odlučila da oformi grupu NS Lejdis i da na taj način nastupaju zajedno i prikupljaju simpatije publike. Slađini hitovi su već vrlo poznate numere Neopisivo i Pet minuta.

Slađana Ivanišević

Izvor i foto: WP, myspace.com, tracevi-magazin.com

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.