Slađa Delibašić: Život me je naučio da nema pravih muškaraca!

Izvor: Svet plus, 23.Sep.2020, 18:44

Slađa Delibašić: Život me je naučio da nema pravih muškaraca!

Život me je naučio da nema pravih muškaraca! Slađa Delibašić povukla se sa estrade i posvetila sebi. Pevačica, koja iza sebe ima dva braka, danas priznaje da je njena najveća greška u životu to što je ishitreno donela odluku da se razvede od Đoleta Đoganija 2000. godine. 

Slađa Delibašić sada bez dlake na jeziku govori o teškim životnim trenucima, ljubavnom brodolomu i finansijskim gubicima.

- Potpuno sam promenila život. Posvetila sam se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << unuci, vrtiću, ćerkama i stvarima koje nisu vezane za estradu. Estrada više nije kao što je nekad bila. Onaj ko nema šta da radi, sad peva. I u vreme kada sam se ja bavila muzikom, bilo je pokušaja da se neki probiju na scenu, ali se znalo šta su narodnjaci, a šta zabavnjaci. I dalje živim od privatnog biznisa, ali i meni je korona napravila ozbiljan problem u poslu. Nije lako, ali se borim. Izašla sam iz svoje kuće, živim kao podstanar. Vodim podstanarski život kao neki student. Nisam emotivno ispunjena. Ima milion njih koji mi se udvaraju, ali nekako sam ušla u miran period života. Više nisam lakoverna, ne padam na muške priče. Nemam strpljena da započinjem romansu. Sve me umorilo. Život me je naučio da nema pravih muškaraca - kazala je Slađa.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.