Slađa Allegro o svom braku: Kod nas u kući se zna ko šta radi!

Izvor: Svet plus, 14.Maj.2017, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slađa Allegro o svom braku: Kod nas u kući se zna ko šta radi!

Slađa Allegro, popularna pevačica, otkriva da iako je jaka žena, u porodičnom domu se zna ko je muškarac, a ko nežniji pol.

Pevačica Slađana Vujičić, poznatija kao Slađa Alegro, u braku je sa ekonomistom Zoranom i otkriva pojedinosti iz njihove intime. - Jesam čvrsta, ali nisam u fazonu da kod kuće lupim šakom o sto. Ipak se kod nas u kući zna ko je muškarac - rekla je Slađa, prenosi Puls, koja kaže da nikad ne bi ni volela da bude u toj ulozi. - Volim da je muško >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << muško i krajnje je logično. Moj suprug je neko sa jasnim i oštrim stavom, volim tako, zna se ko šta radi, ne pere sudove ili uzima usisivač u ruke, ma nema šanse. Naravno da, kada nešto ne može da se stigne, logično pomognemo jedno drugome, ali ja volim da sam ta koja drži usisivač i kutlaču, a on da menja sijalice i nosi kofer - odlučna je Slađa.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.