Slađa Alegro raznežena i u suzama izašla iz porodilišta! (FOTO)

Izvor: Svet, 18.Jun.2018, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slađa Alegro raznežena i u suzama izašla iz porodilišta! (FOTO)

Slađa Alegro danas je sa ćerkom Milom izašla iz porodilišta. Talentovana pevačica bila je raznežena i krenule su joj suze kada je pričala sa novinarima.
Divna je beba. Ista je tata,” rekla je Slađa i poslala poruku svim ženama koje se bore sa neplodnošću, kao što je bio slučaj sa njom: “Poručujem im da ne odustaju”, rekla je uplakana  Slađa.

SvetE-STOCK.US
The post Slađa Alegro raznežena i u suzama izašla iz porodilišta! (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJBOLJA RIBA na Cecinom rođendanu! Marina Visković u crvenoj koži ODUZIMA DAH! (FOTO)

Izvor: Svet, 18.Jun.2018

Marina Visković potpuno je očarala sve medije i zvanice na proslavi rođendana Cece Ražnatović. Mlada zvezda pojavila se u crvenoj kožnoj haljini sa dubokim dekolteom i ostavila sve bez teksta svojim savršenim izgledom,. Čak ni Lukasu nije bilo dobro kad ju je ugledao, iako su njih dvoje godinama...

Nastavak na Svet...

U SUZAMA JE NAPUSTILA PORODILIŠTE, a onda je Slađu Alegro kući dočekalo VELIKO IZNENAĐENJE! (FOTO)

Izvor: Press, 19.Jun.2018, 14:59

Morala je to da podeli sa svima! . Pevačica Slađa Alegro porodila se pre nekoliko dana i na svet donela svoje prvo dete, devojčicu kojoj su njen suprug Zoran Dragaš i ona dali ime Mila. Ponosni roditelji danas...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.