Skoro pa skroz gole!

Izvor: Poznati.info, 11.Jan.2012, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skoro pa skroz gole!

Nemica Džordan Karver (29) i Čehinja Deniz Milani (29) spadaju u takozvane 'glamur modele'. U prevodu, one svetu pokazuju bujna, ali nikad potpuno razgolićena poprsja. Time uspešno nadražuju maštu muškaraca širom sveta.
Džordan Karver Džordan Karver

'Prijatno mi je da radim samo delimično razgolotićena. Kao što verovatno znate, kada radim foto ili video sesiju često se premeštam iz poze u pozu. Tada mi se dogodi da ne stignem da sakrijem sve razgolićene delove >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << tela. Za slučaj da se takva 'iskliznuća' zabeleže na filmu, snimatelj uvek ima potpisan ugovor kojim je obavezan da uništi sav takav materijal' - kaže Džordan Karver.

_____________
Deniz Milani Deniz Milani

'I bez toples slika privlačim veliku pažnju, tako da ne nameravam da se ikada slikam naga. Mislite da je to čudno? Setite se samo dana kada su kraljice burleske terale muškarce da im padaju pred noge, a da se pri tom ni jedna nije obnažila. Samopouzdanje je seksi. Eksplicitna golotinja? Ne uvek. Volim da ponešto ostavim na volju muškoj mašti' - kaže Deniz, Internet seks simbol.

Slične, interesantne teme: Top 5 najvećih gafova televizijskih voditelja Novak Djokovic i Ivo Karlovic duet Voodoo Popeye Vudu Popaj Biografija

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.