Skoro 40 godina mlađa devojka Lazara RIstovskog podelila intimnu fotografiju, pratioci ODUŠEVLJENI

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 12:00

Skoro 40 godina mlađa devojka Lazara RIstovskog podelila intimnu fotografiju, pratioci ODUŠEVLJENI

Skoro 40 godina mlađa partnerka Lazara Ristovskog obradovala je sve svoje pratioce prelepom slikom iz detinjstva, još kad je bila devojčica.

O ljubavi glumca Lazara Ristovskog i njegove 39 godina mlađe izabranice i koleginice Anice Lazić ne prestaje da se priča, dok je ona sve aktivnija na društvenim mrežama, te često dospeva u žižu interesovanja javnosti.

Lazićeva je širokoj narodnoj masi postala poznatija tek kada se pročulo o njenoj vezi sa glumcem, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izazvala dosta kontroverzi.

Anica se ne libi da detalje svog života deli na društvenoj mreži Instagram, a sada je objavila fotografiju iz detinjstva. Anica je pokazala koliko je bila slatka kao devojčica.

Podsetimo, Lazar Ristovski se pre nepunih godinu dana razveo od Danice Ristovski nakon četiri decenije dugog braka, a ubrzo nakon kraha braka saznalo se da je glumac ponovo emotivno ispunjen. Lazar i Danica su u braku dobili dvojicu sinova, Jovana i Petra. Vezu sa 39 godina mlađom Anicom glumac je ubrzo potvrdio objavivši na Instagramu zajedničku sliku pored koje je napisao "Anica" i stavio emotikon srca.

Budući da je razlika u godinama povelika, par je naišao na nebrojene kritike nakon što su obelodanili vezu, međututim, uprkos tome, postoji ogroman broj ljudi koji podržavaju njihovu ljubav, a upravo Anica često na svojim profilima podeli poruke podrške.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.