Škola sambe Mangerija pobednica karnevala u Riju (video)

Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2016, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škola sambe Mangerija pobednica karnevala u Riju (video)

Škola sambe Mangerija proglašena je juče za pobednicu Karnevala u Riju, s programom u kome se slavi Marija Betanija, jedna od najpopularnijih brazilskih pevačica.

U odluci koja se grozničavo čekala u celom gradu, sudije su 18. put u istoriji nagradile ovu školu čije su boje roze i zelena. Škola, jedna od najtradicionalnijih, osnovana je 1928. u istoimenom siromašnom naselju, faveli, koja se nalazi blizu fudbalskog stadiona Marakana. Koverte članova žirija sa ocenama >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << za 12 škola sambe koje su se takmičile za titulu “šampiona karnevala”, stigle su u blindiranom kamionu u ulicu u Rio de Žaneiru duž koje su postavljene tribine, takozvanom sambodromu, gde je bilo više od 40 stepeni Celzijusa.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Škola sambe Mangerija pobednica karnevala u Riju (video)

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.