Skočila kao furija i POCEPALA GA CELOG: Teodora upropastila Bebicu, obezbeđenje uletelo MUNJEVITOM BRZINOM u Belu kuću

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 14:44

Skočila kao furija i POCEPALA GA CELOG: Teodora upropastila Bebicu, obezbeđenje uletelo MUNJEVITOM BRZINOM u Belu kuću

Do skoro su uživali u ljubavi, a sada je došao težak period za njihovu vezu.

Tokom sinoćne emisije ,,Gledanje snimaka" došlo je do žestokog sukoba između Nenada Macanovića Bebice i njegove devojke Teodore Delić.

Kao grom iz vedra neba Teodora je počela da Bebici cepa majicu, nakon čega je obezbeđenje uletelo u Belu kuću kako bi ih razvodjilo.

Voditeljka Ivana Šopić prekinula je emisiju ,,Gledanje snimaka" kako bi proverila šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se zapravo desilo, jer se program odvijao. Teodori je zasmetalo što je Bebica njoj prebacivao odnos sa Nemanjom Gačićem, za kog je ona oduvek pričala da su samo prijatelji. Međutim, Bebica je smatrao da tu postoji nešto više od prijateljstva, pa je vrlo često upadao u žar ljubomore, zbog kojih je dolazio u sukob sa Dalićevom.

- J*bem li ti majku! - urlala je Teodora, pa nastavila:

- Ti ćeš meni da prebacuješ to! Prebacuje mi to što sam pitala Nemanju da pogleda da li gleda u njega, a on šta radi sve! Ja sam hiljadu puta rekla da za Nemanju i dalje mislim da mi je prijatelj i ja verujem kada mi kaže to!

Obezbeđenje je hitno reagovalo i razdvojilo Teodoru i Macanovića, a snimak je postao viralan na društvenim mrežama. Mnogi su mišljenja da je Macanović pokazao pravo lice, budući da poslednjih nedelja ima dosta ispada i da ulazi u konflikte, kao da namerno izvodi rijaliti igrice sa takmičarima.

Ceo snimak možete pogledati u nastavku.

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.