Skarlet iskrena: Zbog svog seksi izgleda često sam gubila uloge

Izvor: Svet, 10.Maj.2015, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skarlet iskrena: Zbog svog seksi izgleda često sam gubila uloge

Film “Osvetnici 2: Vladavina Ultrona” nastavak je megapopularnih “Osvetnika” koji su inspirisani Marvelovim stripom, a u prvoj nedelji prikazivanja ostvario je rekordnu zaradu na bioskopskim blagajnama.
Naime, samo za nedelju dana prikazivanja “Osvetnici 2″ zaradili su 191 miliona dolara, a deo zasluga za uspeh filma o superherojima svih vremena pripada i glumici Skarlet Johanson koju u filmu gledamo kao superjunakinju Crnu Udovicu.
Drago >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mi je što se ljudima film sviđa i što su reakcije pozitivne, to je uvek olakšanje za celu filmsku ekipu i znak da smo dobro obavili posao“, kazala je Skarlet.
Ulogu superjunakinje odglumila je tokom svoje prve trudnoće, zbog čega je produkcija angažovala čak tri dvojnice lepe Skarlet koje su odigrale neke opasnije scene.
Imala sam divan tim dvojnica i kaskadera. Cure su odradile velik deo posla umesto mene, pogotovo u opasnijim situacijama koje inače obožavam. Uvek me veseli kad imam neku borbenu scenu ili nosim oružje“, kazala je nedavno 29-godišnja glumica u jednom intervjuu. Voli da oseti adrenalin u opasnim scenama, a kako ovaj put nije mogla da odradi taj deo posla, u produkciji su se koristili raznim trikovima kako bi Skarlet bila deo opasnih scena koje toliko voli.

Mislim da nije preporučljivo voziti motor u trudnoći, ali ja sam to radila. Naravno, nisam vozila pravi motor, samo sam sedela na njemu, a uz pomoć efekata postigli smo da izgledam opako na motoru i da jurim jako brzo“, kaže glumica koja slovi za jednu od najseksepilnijih glumica današnjice.
Magazin Esquire dva puta ju je proglasio najseksi glumicom na svetu, a neke od njenih golišavih filmskih scena filmski stručnjaci uvrstili su među 100 najboljih seksi scena kinematografije.
Zbog svog seksi izgleda često sam i gubila uloge jer se nisam uklapala u određene profile, to mi se događalo na početku karijere“, priznala je Skarlet i dodala kako se uprkos ovim laskavim titulama često ne oseća seksi i poželjno. Dobru liniju održava vežbanjem i zdravom ishranom.
Jedem puno povrća, a izbegavam meso i mlečne proizvode“, kazala je jednom prilikom, a upravo ovaj režim uz dojenje bio je zaslužan što je Johansonova ubrzo nakon rođenja ćerke Rose vratila liniju kakvu je imala pre trudnoće.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Skarlet iskrena: Zbog svog seksi izgleda često sam gubila uloge

Izvor: Scandal.rs, 10.Maj.2015

Film “Osvetnici 2: Vladavina Ultrona” nastavak je megapopularnih “Osvetnika” koji su inspirisani Marvelovim stripom, a u prvoj nedelji prikazivanja ostvario je rekordnu zaradu na bioskopskim blagajnama...Naime, samo za nedelju dana prikazivanja “Osvetnici 2″ zaradili su 191 miliona dolara,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.