Skandalozno ponašanje na velikog pravoslavnog sveca, zadrugarke u slavskom kolaču tražile pare! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2023, 10:44

Skandalozno ponašanje na velikog pravoslavnog sveca, zadrugarke u slavskom kolaču tražile pare! (VIDEO)

"Isti ti je to đavo", rečenica je koja je mnoge šokirala.

Tokom jučerašnjeg dana Teodora Balzak i Teodora Delić slavile su krsnu slavu, velikog pravoslavnog sveca, Svetog Luku.

Kao što to uvek biva, Veliki šef je omogućio učesnicama rijalitija da proslave slavu u miru i izobilju, a porodice su osim hrane i pića u Belu kuću poslale i neizostavni slavski kolač.

Ipak, scena kada Teodora Balzak i Teodora Delić stoje pored kolača postala je viralna, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz ne tako dobrog razloga. Naime, korisnici mreža su napali zadrugarke da nemaju pojma o slavskim običajima, budući da su u slavskom kolaču tražile paricu, koja se prema običajima inače stavlja u česnicu koja se pravi i služi za Božić...

Pored toga, kako su obe slavile slavu, sasvim je logično da su na stolu bila i dva slavska kolača, a kada je Balzakova uzela da okreće jedan od kolača, Teodora Delić je prokomentarisala "da je glupo što imaju dva kolača", te da je svejedno koji će uzeti, budući da je u pitanju "isti đavo"...

Ovakvi neprimereni komentari naišli su na osudu gledalaca, a pretpostavljamo da devojke nisu imale lošu nameru, već da samo u trenutku nisu razmislile pre nego što su ovo izgovorile.

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.