Skandal obeležio POSLEDNJI KONCERT Lepe Lukić: pevačica u presudnom času ostala bez najveće podrške?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2023, 23:45

Skandal obeležio POSLEDNJI KONCERT Lepe Lukić: pevačica u presudnom času ostala bez najveće podrške?

Pred nastup je sačekale šok informacije!

Pevačica narodne muzike Lepa Lukić večeras je priredila noć za pamćenje kao krunu svog višedecenijskog rada, odnosno poslednji koncert u svojoj karijeri.

U velelepnoj prestoničkoj dvorani tim povodom su pristigle mnoge Lepine kolege i koleginice sa estrade.

Međutim, kako saznaje Republika, uoči koncerta dogodio se skandal, ali to nije omelo Lepu da napravi noć za pamćenje.

Kako prenose mediji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koleginica Nada Topčagić, koja je trebala da ima specijalnu ulogu se nije odazvala pozivu kraljice narodne muzike.

- Nada se odazvala i potvrdila dolazak na prvi koncert, ali nakon što je odložen, ona se nije odazvala drugom datumu. Navodno je imala obaveza, koje nije mogla da odloži, pa se zbog toga nije pojavila večeras - priča izvor za Republiku.

Koncert je bio prvenstveno zakazan za 27.09. ali je zbog dana žalosti odložen.

Mediji su pokušali da stupe u kontakt sa Nadom Topčagić kako bi proverili ove navode, ali do objavljivanja teksta ona se nije odazvala ničijem pozivu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.