Skandal kod Amidžića! Juice napao kolege: Vi kupujete preglede, pesme vam nigde na svetu ne bi prošle!

Izvor: Svet, 21.Apr.2015, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal kod Amidžića! Juice napao kolege: Vi kupujete preglede, pesme vam nigde na svetu ne bi prošle!


Maločas se u emisiji Ognjena Amidžića desio pravi skandal! Naime, reper Juice je napao sve kolege koje su se zadesile sa njim u studiju, a koje su došle da promovišu pesme sa predstojećeg Pink music festivala!
“I dalje se dešava ono što se dešava 20 godina unazad. Talenti nemaju priliku. Kupujete pesme koje su obrade koje je neko drugi pisao i neko drugi svirao. Kupujete preglede na Jutjubu. Poenta moje priče je da pesme treba da imaju svoj put, a ne da keširate >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za preglede. Vaše pesme nigde na svetu ne bi prošle”,  rekao je Juice, a Mira Škorić, Vesna Zmijanac i Slađa Alegro su ga šokirano posmatrale.
“Moraš da imaš poštovanja prema ovim ljudima ovde. Sram te bilo”, odgovorio je Dado Glišić kome se pridružila se Goga Sekulić rekavši kako Juice ne može sam da priča, a da ga svi oni slušaju.

Emisija je tek počela i nema sumnje da će Juice napraviti još skandala.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandal kod Amidžića! Juice napao kolege: Vi kupujete preglede, pesme vam nigde na svetu ne bi prošle!

Izvor: Scandal.rs, 21.Apr.2015

Maločas se u emisiji Ognjena Amidžića desio pravi skandal! Naime, reper Juice je napao sve kolege koje su se zadesile sa njim u studiju, a koje su došle da promovišu pesme sa predstojećeg Pink music festivala! “I dalje se dešava ono što se dešava 20 godina unazad. Talenti nemaju priliku....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.