Izvor: Scandal.rs, 21.Jan.2020, 02:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal! Vesna Rivas pričala sa Biljom pre Davidovog ulaska u Zadrugu!

Davida Dragojevića u “Zadrugu” proteklog vikenda ispratila je mama, Biljana Dragojević. Sa gospođom Dragojević, iste večeri, razgovarala je i Vesna Rivas. Nas je zanimalo da li je Biljana Vesni otkrila kako se oseća zbog drugog sina, Dejana Dragojevića, koji je pobegao iz rijalitija. – Ma, žena je u šoku. I ne samo ona. Kaže da The post Skandal! Vesna Rivas pričala sa Biljom pre Davidovog ulaska u Zadrugu! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Marija Kulić se vratila u Zadrugu i otkrila kako je MALI ŽELJKO!

Izvor: Scandal.rs, 22.Jan.2020, 00:26

Miljana Kulić strašno se zabrinula za zadravlje sina Željka koji je sa njenom majkom Marijom izašao rijalitija zbog zadravstvenih problema! Marija se tokom jutra vratila u Belu kuću, te je zadrugare obavestila da je njen unuk dobro, čemu su se svi obradovali. – Svi rezultati su dobri, dva dana...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.