Skandal: Sandr Valterović napao pijani momak!

Izvor: Poznati.info, 30.Avg.2012, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal: Sandr Valterović napao pijani momak!

Pevačicu napao pijani obožavalac, jedva uspela da se odbrani.

Sandra Valterović imala je  prošlog petka nastup u jednom klubu nadomak glavnog grada. Sve je slutilo na dobar provod i veselo veče. Negde oko dva sata iza ponoći Sandra je napravila pauzu između dva bloka, kako bi se odmorila i otišla do toaleta. Misleći da je bezbedna, ona nije pozvala ni obezbeđenje, a ni svoju drugaricu već je sama krenula ka toaletu. Na samim vratila iza nje se stvorio pijani >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << muškarac srednjeg rasta koji je počeo da je doziva pogrdnim imenima. Ona je pokušala da produži dalje, ali je on grubo zgrabio za rame. Počeo je da joj se unosi u facu i da je vređa.

- Tresla sam se od straha, dok mi je on govorio grozne reči. Smrdeo je na alkohol i bio je veoma grub. Na moju sreću naišla je grupa momaka koja je odmah reagovala i pijani nasrtljivac se povukao. Mislim da je bio spreman čak i da me udari. Imam modricu na ramenu i još uvek dolazim sebi od šoka – kaže Sandra ekskluzivno za Poznati.info.

J.M

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sandru Valterović napao pijani muškarac!

Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2012

Sandra Valterović imala je prošlog petka nastup u jednom klubu nadomak glavnog grada. Sve je slutilo na dobar provod i veselo veče. Negde oko dva sata iza ponoći Sandra je napravila pauzu između dva bloka, kako bi se odmorila i otišla do toaleta. Misleći da je bezbedna, ona nije pozvala ni obezbeđenje,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.