Skačeš po njemu, pa se brišeš rukom! Zorica pred svima opisala akciju Lune i Slobe, on hteo da napusti kuću! (video)

Izvor: Svet, 06.Apr.2018, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skačeš po njemu, pa se brišeš rukom! Zorica pred svima opisala akciju Lune i Slobe, on hteo da napusti kuću! (video)

Prošle noći zadrugari su odgovarali na pitanja gledalaca, a jedno pitanje se odnosilo na prijateljstvo Lune Đogani i Jovane Tomić Matore koje se znatno pokvarilo u poslednje vreme.
Prvo je Luna odgovorila, a potom Matora. Međutim, Đoganijeva je bila ubeđena da je tome doprinela Zorica Marković koja je Jovani prenela neke informacije iz spoljnog sveta.
Nakon ovoga i Zorica se umešala, pa je Luni sasula u lice sve što misli o njoj i Slobi.

“Mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << grešiš za neke stvari, ne mogu da ti kažem za koje, ali napolju ćeš tek videti…”, rekla je Luna.
“I ti mnogo grešiš isto kada mene vređaš i pljuješ”, rekla je Matora.
“Kada?! Ko ti je to preneo?! Možda Zorica kada je ušla!”, zaključila je Luna.

“Ne nije! I kad mi je prenela ja joj nisam verovala!”, rekla je Matora.
“Devojko izuzmi mene, ne zanimaš me uopšte”, rekla je Zorica.
“Non-stop komentarišeš mene! Kad si došla na žurku rekla si Jovani kako ja nju ogovaram! U novinama si dala izjavu za mene! Znam i te kako šta pričaš o meni, ali me ne dotiče, jer ja vama ništa nisam uradila, niti ikada rekla ružnu reč za vas! Vi mene ne volite zbog Kristine, ja vas razumem i poštujem to! Ali to nije pravedno, jer ja vama ništa nisam uradila! Ja bih volela da znam šta sam ja vama uradila… Što sam sa njim u vezi?! Kakove to veze ima sa vama?!”, rekla je Luna.
“Kad sam izašla odavde, vrlo dobro znaš da se nisam mešala ni u šta u vezi vaše priče, gledala sam Zadrugu i ti si ustala i rekla: “Ona mene ne podnosi”. Do tada ja progovorila za tebe nisam ništa. Mene su ljudi pitali kada sam izašla da iznesem svoje mišljenje kao učesnik Zadruge o svemu, ja imam pravo na svoje mišljenje. Meni se ne dopada kad ja ujutru u pola 8 upalim televizor ili u pola 9, ti skačeš na Slobinom ku*cu i brišeš pi*kicu rukom! Je l’ nemam pravo da komentarišem da je to za mene loše kao gledaoca?”, objasnila je Zorica.

“Te reči “pi*kica”, to vam ne priliči”, dodao je Sloba.
“Kažem u žargonu, u tematici, a je l’ to lošije od onoga što ti radiš javno pred 5 miliona ljudi?”, pitala je Zorica.
“Šta radim javno?”, pitao je Sloba.
“Pa je l’ se je*eš sa Lunom?”, pitala je Zorica.
“Javno? Pa je l’ neko video naš seks?”, pitao je Sloba.
“Ja sam videla koliko hoćeš puta! Videla sam na stepeništu prvi put… Nemoj sad da mi morališeš ako ja kažem pi*kica, ribica, a ti to radiš pred 5 miliona ljudi”, rekla je Zorica.
Pogledajte svađu Lune, Slobe i Zorice:


Svetsvet, printscreen
The post Skačeš po njemu, pa se brišeš rukom! Zorica pred svima opisala akciju Lune i Slobe, on hteo da napusti kuću! (video) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.