Sita Ahmić UŠLA U RIJALITI: Kada je kročila u kuću, sa njom se POSVAĐALA - Aneli joj uskočila kao podrška

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 11:48

Sita Ahmić UŠLA U RIJALITI: Kada je kročila u kuću, sa njom se POSVAĐALA - Aneli joj uskočila kao podrška

Svakako je njeno učešće bilo zapaženo.

Novopečena zadrugarka Aneli Ahmić je preko noći postala jedna od glavnih tema medija budući da je obelodanila da ju je partner Asmin Durdžić prevario sa starletom Stanijom Dobrojević.

Ipak, ono što mnogi ne znaju je to da je i njena rođena sestra Sita Ahmić bila svojevremeno učesnica jednog rijaliti šou-programa koji se emitovao u Srbiji. Reč je o "Parovima", rijalitiju u koji je Sita ušla i napravila pravi bum, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iako se nije dugo zadržala, ali je svi pamte po svađi koju je imala sa Zoricom Dukić.

Naime, Sita je bila učesnica "Parova", a ostala je upamćena po prijateljstvu sa starletom Macom Diskrecijom, ali i žučnim svađama sa Ružicom Veljković.

Sita se u rijalitiju zadržala svega mesec dana, nakon čega je izbačena zbog nedovoljnog broja glasova publike za dalji ostanak pred kamerama.

Ono što je posebno zanimljivo je i to da se njena sestra Aneli Ahmić nekoliko puta tada obrela pred kamerama kao njena podrška.

Jedno je sigurno, kada je Sita kročila u kuću odnosno "vilu" rijalitija "Parovi", izazvala je tektonski poremećaj i svi su o tome govorili.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.