Široko: Merima Njegomir letuje podno Himalaja!

Izvor: Svet, 22.Jul.2015, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Široko: Merima Njegomir letuje podno Himalaja!

Pevačica narodne muzike Merima Njegomir sutra putuje na odmor i to u – Nepal! Slavna umetnica odlazi u Katmandu, podno Himalaja, a ovu azijsku zemlju izabrala je jer tamo nikad nije bila.
“Volim da putujem i upoznajem različite ljude i kulture. Katmandu je fantastičan grad, udaljen samo sat vremena od granice sa Kinom. Ostaću desetak dana. Zahvaljujući muzici obišla sam gotovo ceo svet, pa sam poželela da vidim i Nepal. Kada dođete u zrelije godine shvatite da su putovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << velika dragocenost. Svet je postao globalno selo, ukoliko imate mogućnosti da putujete, treba to da iskoristite. Ne idem u Nepal preko turističke agencije, već u sopstvenoj režiji”, rekla je Merima za Novosti.
A kakav je sukob nedavno izbio između Merime i Jelene Golubović pogledajte OVDE.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Široko: Merima Njegomir letuje podno Himalaja!

Izvor: Scandal.rs, 22.Jul.2015

Pevačica narodne muzike Merima Njegomir sutra putuje na odmor i to u – Nepal! Slavna umetnica odlazi u Katmandu, podno Himalaja, a ovu azijsku zemlju izabrala je jer tamo nikad nije bila...“Volim da putujem i upoznajem različite ljude i kulture. Katmandu je fantastičan grad, udaljen samo sat vremena...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.