Sinu Snežane Đurišić PRITVOR od 30 dana zbog pljačke i PRETNJI MAJCI!

Izvor: Svet, 02.Avg.2018, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinu Snežane Đurišić PRITVOR od 30 dana zbog pljačke i PRETNJI MAJCI!

Marko Gvozdenović, sin pevačice Snežane Đurišić, uhapšen je zbog sumnje da je opljačkao kuću u Jajincima, ali i zbog sumnje da je pretio svojoj majci. Pevačica je policiji prijavila da je doživela nasilje i da je dobila preteće SMS poruke od sina.

Gvozdenović je juče saslušan u Drugom osnovnom tužilaštvu i njemu je posle toga određen pritvor do 30 dana.
– Sin pevačice, koji je odranije poznat policiji, sumnjiči se da je 28. jula u Jajincima opljačkao jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kuću, iz koje je odneo zlatni i srebrni nakit. On već zbog sličnog krivičnog dela ima uslovnu osudu i zbog ponavljanja dela određen mu je pritvor – kaže izvor Kurira iz istrage. Prema njegovim rečima, ukoliko se dokaže krivica za pljačku, Gvozdenović će i kaznu na koju je ranije bio osuđen uslovno morati da izdrži iza rešetaka.
Inače, problematičan sin pevačice već je odslužio četiri i po godine zatvora zbog toga što je pijan izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je poginula njegova tadašnja devojka. Pošto je izašao iz zatvora, ponovo je skrivio udes, u kom na sreću niko nije stradao, ali je pobegao s mesta nesreće, pa ga je policija i tada jurila. Takođe, protiv njega je bio pokrenut i krivični postupak zbog nasilja prema supruzi.
SvetSvet
The post Sinu Snežane Đurišić PRITVOR od 30 dana zbog pljačke i PRETNJI MAJCI! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOKANTNI DETALJI! Sin Snežane Đurišić UHAPŠEN zbog krađe, PRETIO MAJCI SMS PORUKAMA!

Izvor: Svet, 02.Avg.2018

Marko Gvozdenović, sin poznate pevačice Snežane Đurišić uhapšen je juče u Beogradu zbog pljačke!. . Kako javljaju izvori redakcije SVETA iz MUP-a Gvozdenović je iz kuće u Jajincima pokrao zlatni nakit, a zatim je pretio majci u SMS porukama.. Istragu je preuzelo Drugo tužilaštvo koje će...

Nastavak na Svet...

GOCA TRŽAN: Mojoj ćerki Leni je dovoljno teško što joj je Ivan otac!

Izvor: Press, 02.Avg.2018

Deci je najteže! . Naime, najveća ekspanzija nastala je kada je njen otac Ivan u rijalitiju saznao da će još jednom postati tata. Kao što je svima poznato, on i Miljana Kulić...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.