Sinoćnje Izbacivanje NIJE ODRŽANO: Još jedna emisija na Pinku OTKAZANA zbog vanrednih okolnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2023, 08:40

Sinoćnje "Izbacivanje" NIJE ODRŽANO: Još jedna emisija na Pinku OTKAZANA zbog vanrednih okolnosti

Iako smo svi očekivali da će se "Izbacivanje" sinoć emitovati, ipak se to nije dogodilo, na veliku žalost milionskog auditorijuma.

Nedelja je u "Eliti" rezervisana za emisiju "Izbacivanje", no ovog puta nismo imali priliku da pomenutu i odgledamo, jer je došlo do promene plana.

No, što su se tokom jučerašnjeg dana završile nominacije, voditeljka Ivana Šopić je obavestila javnost da neće biti "Izbacivanja" ove nedelje, odnosno da je otkazano, iako je ono planirano.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Iako smo navikli da nedelja veče bude rezervisana za izbacivanje, baš kao što smo napisali, isto se sinoć nije dogodilo jer su tako odlučili čelni ljudi.

Verujemo da je zbog jučerašnjih izbora bilo jedino logično rešenje da se pomenuta emisija odloži, jer su takmičari obavljali građansku dužnost.

Ipak, naredne nedelje će se, prema svemu sudeći, održati izbacivanje, što bi značilo da za ukućane nema opuštanja.

Srbija Danas/A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.