Sinoć su njih DVOJE vanredno ubačeni u Elitu: Kad su ih ugledali na vratima, nastala POMAMA - Svi povikaše uglas

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 10:14

Sinoć su njih DVOJE vanredno ubačeni u Elitu: Kad su ih ugledali na vratima, nastala POMAMA - Svi povikaše uglas

Sinoć je Elita postala bogatija za dva nova takmičara. Svojom pojavom su odmah izazvali pažnju i pobrali simpatije.

Tokom noći se u zadruzi desilo nešto jako zanimljivo. U Belu kuću su se uselila dva takmičara, preciznije ljubavni par koji je izazvao ovacije, oduševljenje ali i napravio pometnju iste sekunde kada je kročio u "Elitu".

Novi ravnopravni takmičari koji su tokom sinoćnjeg vanrednog ubacivanja postali deo ekipe su Aleksa i Elica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Erski. Evo kako su reagovali ostali takmičari.

Kada su ih ukućani ugledali, nastalo je pravo oduševljenje, jer su jedva dočekali da ugledaju neko novo lice koje bi osvežilo pomalo učmalu atmosferu, a umesto jednog, dobili su čak 2 nova lica.

Kada su ušli, prvo su se predstavili, te otkrili da su u braku godinu dana, da Elica dolazi iz Bugarske, te da se bave rvanjem.

Ostali takmičari su ih pozdravili gromoglasnim aplauzom, a potom krenuli da se bolje upoznaju sa njima.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.