Sindi otvorila dušu: Zapostavila sam karijeru da bih povratila ćerku

Izvor: Svet, 07.Okt.2016, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindi otvorila dušu: Zapostavila sam karijeru da bih povratila ćerku

Ivana Stamenković Sindi je dobila sudski spor sa bivšim mužem Nikolom Pavlovićem sa kojim ima ćerku Petru. Naime, posle 4 godine, sud je odlučio da Nikola dobije uslovnu kaznu od godinu i po dana zatvora, a kazna se neće izvršiti ako u roku od pet godina ne napravi novo krivično delo.

Ivana je povodom ovog slučaja otvoril dušu u emisiji Ekskluziv.
“To je bio mukotrpan i težak proces. Teško je bilo prolaziti kroz to naredne 4 godine koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je sve to trajalo ali eto, na kraju verujem da će se nešto promeniti kod nas u državi i da će nasilnici biti adekvatno kažnjavani. To mi je ono najbitnije i zbog toga govorim javno, kaže Sindi i dodaje:
“Zapostavila sam karijeru. Svu svoju snagu sam skupila da bih povratila ćerku. To iziskuje mnogo vremena i odricanja.”
Sada kada su stvari krenule nabolje za nju, pevačica planira da se posveti svojoj karijeri.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Sindi otvorila dušu: Zapostavila sam karijeru da bih povratila ćerku

Izvor: Scandal.rs, 07.Okt.2016

Ivana Stamenković Sindi je dobila sudski spor sa bivšim mužem Nikolom Pavlovićem sa kojim ima ćerku Petru. Naime, posle 4 godine, sud je odlučio da Nikola dobije uslovnu kaznu od godinu i po dana zatvora, a kazna se neće izvršiti ako u roku od pet godina ne napravi novo krivično delo...Ivana...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.