Sindi: Nevena, mnogo te volim i nedostaješ mi! VIDEO

Izvor: Poznati.info, 15.Apr.2013, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindi: Nevena, mnogo te volim i nedostaješ mi! VIDEO

Sindi se juče uključila uživo iz kuće u emisiju “VB magazin” i odgovarala na pitanja u vezi sa sukobom između Nevene i nje. Greškom misleći da je u studiju njena sestra Nevena, Modelsica joj je poručila da je mnogo voli i da joj nedostaje, pa se sledila kada je shvatila da pored voditeljke Marijane sedi manekenka koja ju je udarila.

Pre nego što je počela “igra istine”, Marijana je upitala Sindi da li želi nešto da poruči Neveni. Misleći da je reč o >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << njenoj sestri, Modelsica je rekla:

- Da je pozdravim puno i da joj kažem da je volim i da mi nedostaje i moja Petrica i cela moja porodica.

Kada je čula glas Nevene Miličević, Sindi je shvatila da je pogrešila i sledila se. Odgovarajući na pitanja, ona je rekla da nije imala ništa protiv manekenke pre ulaska u kuću.

VIDEO> Sindi u “igri istine”:

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Nevena Milićević izblamirala voditeljku: Marijana, trebalo bi da postaneš glumica!

Izvor: Scandal.rs, 16.Apr.2013, 12:59

Marijanu Mićić žestoko je izblamirala manekenka Nevena Miličević gostujući u emisiji “VB magazin”, u kojoj je voditeljki rekla da bi trebalo da postane glumica. E, to je Mićićku pogodilo. Nakon što je u emisiji prikazan prilog u kojem Miki Đuričić i Marijana prave parodiju svađe između...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.