Sindi Kraford: Kako sam umalo završila u krevetu sa Džordžom Klunijem

Izvor: Prva.rs, 10.Dec.2015, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindi Kraford: Kako sam umalo završila u krevetu sa Džordžom Klunijem

Baš takav je bio i slučaj kada je zamalo završio u krevetu sa supermodelom Sindi Kraford nakon što je uveče izašao sa njenim mužeme Randeom Gerberom.
Ovu priču ispričala je Sindi tokom gostovanja u jednom večernjem šou u Americi.
"Od kako se oženio s divnom Amal Džorđž je veoma fin, ali u vreme dok je još nije upoznao on i Rande su izlazili i pitali su me da li želim s njima. Bila je nedelja veče i ostajalo mi se kući s decom", priča Sindi i nastavlja:
"S obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << da Rande nekada dođe kući kasno ode da spava u gostinskoj sobi jer deca znaju da zaspu sa mnom u krecvetu. U sred noći sam ustala da bih se uverila da je bezbedno došao kući. Ušla sam u gostinsku sobu i ugledala Randea s licem okrenutim ka jastuku. I dalje je bio u bajkerskim čizmama. Ja sam bila u fazonu 'Zaista?'. Zato sam skinula stvari, legla na krevet i rekla: 'Hej dušo.' On je pogledao i to nije bio Rande! Bio je Džordž"!
Ups!
"Samo sam rekla: 'O moj bože' i istrčala napolje!"
Ipak Džordž je bio uskraćen da vidi nešto više kod poznatog supermodela.
"Džordž nije video ništa što nije ni trebalo da vidi. Bila sam prekrivena ali ne onoliko koliko bi trebalo da budem kada znam da idem da budim Džordža Klunija."
Nakon istrčavanja iz sobe Sindi je otrčala kod Randea i probudila ga. Inače on je zaspao u sobi njihove ćerke Kaie.
"Rekla sam mu: 'Zašto je Džordž u našoj gostinskoj sobi? I Zbog čega mi nisi rekao?'
Kada se Rande razbudio čuli su da i Džordž ustaje i počinje da šeta po kući.
"Odlučio je da siđe do kuhinje. Rande je otišao za njim i čula sam ih kako se smeju! Onda sam i ja sišla i svi smo se zajedno smejali i rekli 'Kako bi bilo još smešnije da su svetla bila upaljena' i ne samo to već kako bismo objasnili sve to ujutru. Kao, Džordž i ja smo se probudili, izlazimo zajedno iz gostinske sobe i Rande koji pita: 'Šta se ovde dešava?'"
Zanimljivo iskustvo, nema šta!

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.