Sin slavnog muzičara imao saobraćajnu nesreću - život mi je bljesnuo pred očima! (FOTO

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 14:43

Sin slavnog muzičara imao saobraćajnu nesreću - život mi je bljesnuo pred očima! (FOTO

Povrede su minimalne...

Sin slavnog repera Pi Didija Kristijan Kombs doživeo je saobraćajnu nesreću koju je navodno skrivio pijani vozač.

22-ogodišnji Kristijan vozio je svog Ferarija kada je na njega naleteo automobil Tesla, a policija Beverli Hilsa potvrdila je da je vozač Tesle uhapšen jer je bio pod uticajem opojnih sredstava, prenosi Hollywood Life. U toku je istraga koja će obuhvatiti primarni uzrok sudara.

Kristijan je na svom Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << profilu objavio fotografiju na kojoj je pokazao posledice nesreće.

"Dobro sam. Hvala Bogu. Hvala svima koji ste se javili. Bilo je ludo, život mi je bljesnuo pred očima. Udario me pijani vozač. Nemojte piti i voziti. Hvala Bogu da sam ostao živ", napisao je ispod fotografije na kojoj nosi flaster na licu.

A post shared by Christian Combs (@kingcombs) on Aug 5, 2020 at 5:31pm PDT

Bivša i sadašnja žena Đoleta Đoganija se skinule i ZAJEDNO ZAMEŠALE: Vesna i Slađa rame uz rame, ne zna se koja je zgodnija (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.