Sin Zlate Petrović NAPRAVIO SCENU na punoletstvu Đanijeve ćerke - Izgoreo od besa, urlao na majku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2023, 22:03

Sin Zlate Petrović NAPRAVIO SCENU na punoletstvu Đanijeve ćerke - Izgoreo od besa, urlao na majku (VIDEO)

Evo šta je razlog.

Ćerka pevača Đanija i Slađe Trajković, mlada Sofija Trajković, danas je postala punoletna.

Tim povodom organizovano je veliko slavlje u jednom elitnom restoranu u Beogradu, gde se očekuje dolazak brojnih poznatih ličnosti, a na proslavu već je stigla pevačica Zlata Petrović sa sinom, koji joj je ispred restorana priredio neprijatnu scenu.

Ispred restorana se dogodila neprijatna scena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je mladi Jovan počeo da urla na Zlatu koja je želela da ispoštuje prisutne fotografe i ispozira ispred restorana.

Njemu je zasmetalo loše vreme i kiša, a izgleda mu ne prijaju ni objektivi medija, pa je mami priredio scenu, što nije promaklo reporterima.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sin Zlate Petrović URLAO na majku i napravio scenu pred novinarima - Pevačica otkrila detalje odnosa sa sinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2023, 11:00

Ovo je razlog!..Sin Zlate Petrović, Jovan, koji se pojavio sa majkom i novom devojkom na proslavi punoletstva Đanijeve i Slađine ćerke Sofije, počeo je da urla na Zlatu koja je želela da ispoštuje prisutne fotografe i ispozira ispred restorana...Njemu je smetalo što pada kiša i što uopšte...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.