Izvor: Scandal.rs, 16.Jan.2016, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Vesne Rivas ne veruje u mamino gatanje: Dovoljno je da pročitate tri knjige o tome i kupite karte

Vesna Rivas više puta je u vili otvarala karte i proricala sudbinu učesnicima rijalitija. Ona se često hvali kako je nadarena te da tako proriče sudbinu.

Neki učesnici rijalitija Vesnu podržavaju u gatanju, dok neki ne veruju u njenu priču. Njen sin Petar smatra da bavljenjem tarotom i nije neka nauka, i da to može svako.

“Dovoljno je da pročitate tri knjige o tome, kupite karte i eto vam. Ona se time bavi jako dugo, ali je krila od javnosti. Znao je mali >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << broj ljudi, i tako je bilo dok nije počela da radi to profesionalno u jednom call centru. To vam je kao gledanje u šolju, samo što ovde gledate u karte. Ja lično to ne priznajem i ne verujem u to, ali njoj ne mogu da određujem šta će da radi i čime će da se bavi”, ispričao je Petar.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.