Simonović: Moramo da zaustavimo Lopeza

Izvor: Prva.rs, 11.Feb.2014, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simonović: Moramo da zaustavimo Lopeza

"Igramo na gostujućem terenu protiv ekipe koja je veoma iskusna. Poseduju ogroman kvalitet i individualno i timski i zato ćemo morati da izvučemo i poslednji atom snage kako bismo im se suprostavili na adekvatan način. Igraju atipično, jer se njihovi visoki igrači dosta izvlače i šutiraju spolja. Znaju da naprave dobar balans u napadu, a jako su opasni u šutu za tri poena", rekao je Simonović za klupski sajt.

Zvezda se trenutno nalazi na prvom mestu L grupe sa skorom 3-1, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Bilbao ima učinak 2-2.
Kao glavnu pokretačku snagu španske ekipe Simonović je naveo Raula Lopeza.

On je motor i mozak ekipe. Ima odličan osećaj za igru, izvanredno razigrava saigrače, pravi je lider tima i zato će nam osnovni zadatak biti da njega osujetimo. Naša odbrana mora da bude na visokom nivou, ukoliko želimo povoljan rezultat. Iz takve odbrane možemo da kreiramo poziciju za dobar napad i zato će nam prioritet biti da budemo maksimalno agresivni u defanzivi", upozorio je Simonović.

Utakmica petog kolu L grupe LAST 32 faze Evrokupa Bilbao - Crvena zvezda na programu je sutra od 20.30 sati.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Simonović: Lopes motor i mozak Bilbaa

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Feb.2014

Kapiten Crvene zvezde Telekom Marko Simonović rekao je da njegov tim nije imao puno vremena da slavi osvajanje Kupa Radivoja Koraća, jer ga već u sredu očekuje teška utakmica protiv Bilbaa u Evrokupu.. (FOTO: AP). – Igramo na gostujućem terenu protiv ekipe koja je veoma iskusna. Poseduju ogroman...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.