Sia: Želela sam da se ubijem pre četiri godine

Izvor: Svet, 16.Mar.2015, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sia: Želela sam da se ubijem pre četiri godine

Pevačica Sia otkrila je malo poznate detalje iz svog života i ožiljke iz prošlosti.
Naime, pevačica je pre nekoliko godina planirala da izvrši samoubistvo nakon što je njen tadašnji dečko poginuo u saobraćajnoj nesreći.
Sia se tih dana borila sa zavisnošću od Ksanaksa koji je koristila kako bi se izborila sa depresijom, pa je planirala da 2010. godine iznajmi sobu u kojoj će se predozirati. Srećom, nju je neko od prijatelja pozvao u pravom momentu i sprečio je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << tome. Nakon toga pevačica se prijavila na rehabilitaciju.
Ipak, njena zavisnost od tableta potiče od detinjstva kada joj je dijagnostifikovan bipolarni poremećaj.
Ne mislim da je problematično detinjstvo uzrok bipolarnog poremećaja u mom slučaju. Trudim se da ne krivim ni svoje roditelje. Ipak, moram da priznam da sam pušila previše marihuane kao dete. Mislim da mi je to s*ebalo mozak“, izjavila je gostujući kod Hauarda Sterna.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Sia: Želela sam da se ubijem pre četiri godine

Izvor: Scandal.rs, 16.Mar.2015

Pevačica Sia otkrila je malo poznate detalje iz svog života i ožiljke iz prošlosti...Naime, pevačica je pre nekoliko godina planirala da izvrši samoubistvo nakon što je njen tadašnji dečko poginuo u saobraćajnoj nesreći...Sia se tih dana borila sa zavisnošću od Ksanaksa koji je koristila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.