Sezona Lava je počela, pogledajte šta to znači za vaš znak Zodijaka!

Izvor: Svet plus, 03.Avg.2021, 10:41

Sezona Lava je počela, pogledajte šta to znači za vaš znak Zodijaka!

Sezona Lava je počela, pogledajte šta to znači za vaš znak Zodijaka! O da, to što je Sunce najzad ušetalo u znak Lava, znači da je pred nama leto naših snova, a vatreni znaci Ovan, Lav i Strelac naročito će uživati, dok će se Bikovi, Škorpije i Vodolije suočiti sa novim izazovima, ali to uopšte ne mora da bude nešto loše, naprotiv.

Sezona Lava, inače, donosi samopoudanje, veru u sebe i jači doživljaj toga ko smo mi u stvari. Upravo zato, tokom narednih dana ćeš >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sigurno osetiti jaču želju da se boriš za sebe i svoje snove, da uživaš i radiš samo ono što ti prija. Ovo je i jako kreativan period što znači da će svi koji se bave nekom vrstom umetnosti biti na vrhuncu svog stvaralaštva jer se prosto osećaju 100% u skladu sa sobom. Ipak, važno je istaći da je sezona Lava zapravo dobra za svaki horoskopski znak i da svako od nas može da bude uspešan u onome što želi!

Dakle, možemo da zaključimo da je, generalno gledano, pred nama jako dobar period tokom kog svako može da dobije svoj glow up. U nastavku otkrij šta baš tvoj horoskopski znak očekuje u narednih mesec dana.

Ovan

Pred tobom je period kada ćeš biti jednostavno - srećna! Bićeš prilično aktivna tokom narednih nedelja, bićeš raspoložena za zabavu, ljubav, druženje i sve ono što ti stvara osećaj leptirića u stomaku. Samo napred, radi šta te radi, samo vodi računa da ne budeš previše nepromišljena (jer da, moguće je i to).

Bik

Naredne nedelje želećeš da provodiš kod kuće, uređujući svoj prostor ili se pak povezujući sa svim svojim dragim ljudima. To je sasvim u redu - okreni se sebi, opusti se, odmori i napuni baterije. Sezona Lava od tebe zahteva mir, ali to nikako ne znači da se nećeš dobro provoditi.

Blizanci

Ako si do sada bila brbljiva, druželjubiva i zabavna, sada će se to podići na viši nivo. Sjajna stvar je ta što ćeš svuda gde se pojaviš biti u centru pažnje što će doneti mnogo prilika kako za druženja i poznanstva, tako i za veze i ljubavne avanture. Opusti se i prepusti ovom vrcavom raspoloženju jer to si ti i ti to najbolje znaš!

Rak

Nakon sezone Raka u kojoj si apsolutno dominirala, nova sezona za tebe donosi nešto mirniji period u kom se polako vraćaš svojim svakodnevnim navikama i poslovima. Sezona Lava tebi donosi odličnu finansijsku situaciju te je pravi trenutak da počneš da štediš kako bi mogla da se opustiš, ali kasnije sebi i priuštiš sve što poželiš.

Lav

Srećan rođendan, dragi naši Lavovi! Razume se da je ovo vaš period kada ćete biti u centru pažnje, kada ćete blistati, biti samouvereni i uspešni, i kada će vam sve ići od ruke. Upravo zato je ovo odličan period da započnete šta god da ste imali na umu, bez obzira na to da li je reč o privatnim ili poslovnim pitanjima. Ovo je vaš period i zaista ga treba ozbiljno dobro iskoristiti!

Devica

Ako nisi do sada, eto još jedne prilike da se okreneš sebi, u svakom smislu te reči. Dovoljno dugo si brinula o drugim ljudima i razmišljala kako da im ugodiš, dok si sebe stavljala po strani. Sada je trenutak da sebi budeš na prvom mestu i da učiniš sve što je potrebno da bi se osećala dobro, ali sama sa sobom. Ovakav restart će ti prijati!

Vaga

Za tebe počinje najdruželjubivije doba godine! Osećaš se popularnije nego ikad, a uz to si i jako dobro raspoložena, što znači da privlačiš pažnju gde god se pojaviš, ali i ljude koji sa tobom žele da se povežu i druže. U narednim nedeljama sve je u znaku tvog društvenog života, zato - uživaj!

Škorpija

Sezona Lava za tebe je u znaku posla - biće ga preko glave, ali ako se još samo malo više potrudiš, možeš da dobiješ zasluženu nagradu. Ne odustaj od svojih ambicija jer su zvezde na tvojoj strani i vreme je da zablistaš u onoj oblasti koja ti je trenutno prioritet.

Strelac

U narednom periodu sebi ćeš biti na prvom mestu, bez obzira na to da li želiš da se usavršavaš privatno i lično ili pak poslovno. Bićeš raspoložena da sebi u tom smislu pružiš sve što si zamislila i bićeš jako ponosna što na taj način brineš o sebi i radiš na sebi kako bi postala još bolja osoba. Bravo!

 Precizna prognoza za avgust, čuvenog numerologa Sergeja Langa!

Jarac

Mesec pred tobom je u znaku ljubavi, što znači da ćeš biti izuzetno fokusirana na sve svoje emotivne veze, bez obzira na to da li govorimo o partneru, prijateljima ili porodici. Važno ti je da budeš posvećena i povezana sa onima sa kojima si u bilo kakvom odnosu, a ovo je period kada ćeš sve njih moći da podigneš na viši nivo.

Vodolija

I tebe očekuje odličan period za ljubav, što znači da neku od svojih platonskih veza možeš da učiniš pravom ili pak onom za ceo život. Dozvoli sebe da voliš i budeš voljena, prepusti se i veži bez straha da to neće uspeti. Sada možeš sve!

Ribe

Period pred tobom trebalo bi da iskoristiš da se posvetiš svom zdravlju, kako fizičkom, tako i mentalnom. Vreme je da uvedeš neke zdravije i produktivnije navike zahvaljujući kojima ćeš se osećati mnogo bolje, ali i privući jako lepu energiju koja će čak i dugoročno doneti samo dobro!

 Prvo slovo vašeg imena: U njemu je zapisana sudbina!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.