Izvor: Svet, 28.Jun.2011, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severinin "Bred Pit" plagijat hita rumunskog muzičara?!

Severinin novi hit "Bred Pit" navodno je plagijat hita "Stereo Love" rumunskog muzičara Edvarda Maje. Pesma je proteklog vikenda osvanula na internetu, ali je nestao sa "Jutjuba" posle samo 24 sata. Pesmu je za to vreme preslušalo preko 100.000 ljudi. "Navode da je pesma plagijat ne bih da komentarišem, to mogu samo autori pesme Filip Miletić i Miloš Roganović", rekao je Severinin menadžer Tomica Petrović, prenosi Večernji.hr. Pesma je imala i 55 odsto "dislajkova".

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zašto je Severinina pesma sklonjena s "Jutjuba"? (VIDEO)

Izvor: S media, 28.Jun.2011

Severinin novi singl “Bred Pit” koji je proteklog vikenda osvanuo na internetu nestao je s "Jutjuba" nakon samo 24 časa, i to zato što je pesma navodno plagijat!..Severina Vučković je opet podigla prašinu u javnosti, ali ovaj put to se dogodilo protiv njene volje. Njen novi singl "Bred Pit"...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.