Šestogodišnjak prijavio oca policiji iz ovog razloga! VIDEO

Izvor: Svet plus, 03.Jun.2016, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestogodišnjak prijavio oca policiji iz ovog razloga! VIDEO

Pazite se dece koja će pozvati policiju ako im se ne svidi ono što uradite. Jedan otac nije verovao da će ga sin prijaviti, a onda je morao da se izvinjava.

Robi Ričardson, šestogodišnjak iz Masačusetsa, nedavno je pozvao policiju kako bi prijavio svog oca zato što je prošao na crveno svetlo. Njegov otac je ispričao da se jako iznenadio kada mu je sin rekao šta će uraditi:"Rekao mi je da sam prošao na crveno svetlo. Ja sam pokušao da ga ubedim da je to bilo u redu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ali on nije hteo da prihvati. Kada smo ušli u auto perionicu, rekao mi je da će me prijaviti policiji kada odemo kući". I Robi je to zaista uradio, a snimak njegovog razgovora sa dežurnim policajcem možete poslušati u videu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.