Servirala bih majmunu šolju za dobro jutro! Seka udarila na Austrijanca poznatog po antisrpskim stavovima

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 14:46

"Servirala bih majmunu šolju za 'dobro jutro'!" Seka udarila na Austrijanca poznatog po antisrpskim stavovima

Pevačica još jednom reagovala!

Pevačica Seka Aleksić ne libi se da izrazi svoje stavove na brojne teme putem društvene mreže Tviter.

Ovoga puta 'na tapetu' naše pevačice našao se Ginter Felinger, austrijski ekonomista i predsednik nevladinih organizacija za proširenje NATO-a, poznat po svojim ekstremnim antisrpskim stavovima i zalaganju za nezavisnost Kosova i Metohije.

Aleksićeva je na šaljiv način prozvala Felingera na svom Tviter >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nalogu.

- Da li mi se probudio onaj slatkiš Ginter Felinger da mu serviram punu šolju za "dobro jutro" - napisala je popularna pevačica.

Da li mi se probudio onaj slatkis @GunterFehlinger da mu serviram punu solju za “dobro jutro” 😂

— Seka Aleksic (@poslednjilet) April 5, 2023

Podsetimo, Felinger je poznat po svojim ekstremnim antisrpskim stavovima koje objavljuje na društvenim mrežama. Zahtevao je da Srbija prizna nezavisnost Kosova i Metohije, uvede sankcije Rusiji, da na zgradi Predsedništva Srbije u Beogradu bude okačena Ukrajinska zastava i da se Hotel Moskva preimenuje u Hotel Kijev. Tokom posete Beogradu zahtevao da se spomenik Milici Rakić zameni spomenikom Madlen Olbrajt i fotografisao se sa NATO i albanskom zastavom. Sliku sa NATO zastavom u Beogradu je objavio na godišnjicu početka NATO agresije na SR Jugoslaviju i tom prilikom se zahvalio NATO na bombardovanju.

Ovo nije prvi put da Seka Aleksić proziva Felingera. Nakon jednog od brojnih antisrpskih tvitova, pevačica mu je kratko poručila:

- Sagni se, majmune!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.