Šeron i Ozi Ozborn pred razvodom?

Izvor: NaDlanu.com, 15.Apr.2013, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šeron i Ozi Ozborn pred razvodom?

Smatrali su ih najstabilnijim parom u muzičkoj istoriji nakon skoro tri decenije braka. Ali, stvari možda nisu bile tako ružičaste za Šeron (60) i Ozija (64) Ozborna jer su sve glasnije priče o tome su se rastali.

Duo koji nikada nije krio činjenicu da ima burnu vezu, navodno se iselio iz zajedničke vile i svako je otišao na svoju stranu. -Žive na odvojenim adresama i ne provode vreme zajedno. Dosta se svađaju, kazao je neimenovani izvor britanskom tabloidu „San”.-Ne ponašaju >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << se kao muž i žena. Prema izveštajima medija, par tri nedelje nije razgovarao.Šeron se navodno prijavila u hotel „Beverli Hils” a Ozi živi u izdatom stanu. Njih dvoje su se u poslednjih nekoliko navrata pojavljivali u javnosti bez burmi, što je dodatno podstaklo glasine da im je brak ugrožen.Takođe, neki tajanstveni tvitovi su potpirili dalja nagađanja. Njihova ćerka Keli je prošle nedelje napisala: „Zašto sve porodice na svetu imaju tog jednog člana koji ništa ne kapira i potpuno ignoriše život kao takav?”U razgovoru sa fanovima na Tviteru Šeron je takođe dala sugestivan odgovor: „Imala sam veoma tešku godinu i pitam se odakle mi snaga da svako jutro ustanem i smejem se”.Šeron i Ozi su se upoznali kad je ona imala 18 godina pošto je njen otac bio menadžer Ozijevog benda „Black Sabbath”. Kada je Ozi izbačen iz grupe 1979. Šeron je počela da se zabavlja sa njim i postala mu je menadžerka. Venčali su se tri godine kasnije. Imaju sina Džeka i ćerku Keli.Poznati muzičari koji su se razveli posle dugog bračnog staža1. Roni i Džo VudRoni Vud (65) je jula 2008. ostavio drugu suprugu Džo Vud (58) sa kojom je bio 23 godine u braku zbog konobarice Jekaterine Ivanove (mediji su izveštavali da je imala zmeđu 18 i 21 godine). Džo je novembra 2009. zvanično podnela zahtev za razvod.Gitarista "Rolling Stones"-a je posle toga počeo da se viđa sa Seli Hamfiz (34) sa kojom se oženio šest meseci kasnije, decembra 2012.2. Nensi Vilson i Kameron KrouRokerka benda „Heart” Nensi Vilson (59) zatražila je razvod od reditelja Kamerona Kroua (55) 2010. posle 22 godine braka i 27 godina zajedničkog života. Par ima sinove blizance. Aprila 2012. Nensi se udala za muzičkog producenta Džefa Bajvotera.3. Rodžer Voters i Kerolin KristiČlan benda „Pin Floyd” bio je u braku sa Kerolin 16 godina pre nego što se razveo 1992. Njihova tada 14-godišnja ćerka Indija je pobegla od kuće vrlo brzo nakon tog rastanka. -Kada je tata otišao sve se raspalo. Imala sam osećaj da sam prepuštena sama sebi, rekla je. Nekoliko godina kasnije Voters (69) se oženio Prisilom Filips ali se i od nje razveo posle 7 godina. (Izvor: Blic)

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Šeron i Ozi Ozborn pred razvodom?

Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Apr.2013, 12:11

Smatrali su ih najstabilnijim parom u muzičkoj istoriji nakon skoro tri decenije braka. Ali, stvari možda nisu bile tako ružičaste za Šeron (60) i Ozija (64) Ozborna jer su sve glasnije priče o tome su se rastali. Duo koji nikada nije krio činjenicu da ima burnu vezu, navodno se iselio iz zajedničke...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.