Serija Vera epizoda 6: Nov način života! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 03.Feb.2023, 11:31

Serija Vera epizoda 6: Nov način života! (VIDEO)

Serija "Vera" epizoda 6. biće emitovana na RTS-u nedeljnu 5. februara 2023. godine u 20 časova. Vera u početku ne može da se navikne na nov način života... 

Serija "Vera" epizoda 6:

Jugoslavija je dve nedelje posle napada nemačke vojske u aprilu 1941. godine kapitulirala.

Iz Leskovca, u koji je prognana, Veru u Beograd vraća major Karl Kraus.

U Beogradu, Karl je smestio Veru u raskošnu vilu. Vera u početku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ne može da se navikne na nov način života, ali Karl uspe da je navede da nastavi sa špijunskom aktivnošću.

Na svoju inicijativu, Vera bi da uspostavi i vezi sa engleskim obaveštajcima.

Veru Pešić igra Jovana Stojiljković, a u ostalim vodećim ulogama pojavjuju se Viktor Savić, Petar Zekavica, Nikola Kojo, Aleksandar Srećković Kubura, Nebojša Dugalić, Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Anita Mančić, Bojan Žirović i Miona Marković.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Serija Pad epizoda 6: Pritisak javnosti! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 03.Feb.2023

Serija "Pad" epizoda 6. "Pritisak javnosti" biće emitovana u subotu 5. februara 2023. godine u 21 čas na Super Star kanalu. ..Serija "Pad" epizoda 6:..Nakon što je novi sudija odlučio da traži drugo veštačenje, Ivan je ponovo u Beogradu...Situacija sa štrajkom advokata i njegov neplanirano produženi...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.