Serija U klinču epizoda 22: Mira preuzima kormilo u kući Kovač! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 27.Sep.2022, 20:29

Serija U klinču epizoda 22: Mira preuzima kormilo u kući Kovač! (VIDEO)

Serija "U klinču" epizoda 22. biće emitovana na RTS-u u sredu 28. septembra u 20 časova. Mira preuzima kormilo u kući Kovač, a ove promene neće se dopasti ni Velji ni Milici.

Serija "U klinču" epizoda 22:

Nakon što se Velja probudio iz kome, Mira preuzima kormilo u kući Kovač, a ove promene neće se dopasti ni Velji ni Milici.

Kontrolu u svoje ruke preuzima i Vanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koja je odlučila da ne dozvoli da je brat Filip ponovo ostavi na cedilu - da li će njihov novi posao sa keteringom i vraćanje dugova za kafanu "Trst" uspeti?

I Anka i Simke smoćiće snage za otvoreniji razgovor o njegovoj vezi sa Aleksandrom i Ankinom novom poslu sa Filipom.

Ostavši gotovo sam u klubu Velter, Tadija ima pune ruke posla.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

U klinču epizoda 23: Aljoši se otvaraju mnoga vrata! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 28.Sep.2022, 20:15

Serija "U klinču" epizoda 23. biće emitovana na RTS-u u četvrtak u 20 časova! Aljoši se otvaraju mnoga vrata! Da li će Aljoša umeti mudro da bira?..Serija "U klinču" epizoda 23:..Kako je Aljošina pesma postala veliki hit, našem glavnom junaku se otvaraju mnoga vrata...Ipak, da li će Aljoša...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.