Serija Tajne vinove loze 3, epizoda 2: Sumnjivi konobar! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 13.Feb.2024, 21:19

Serija Tajne vinove loze 3, epizoda 2: Sumnjivi konobar! (VIDEO)

Serija "Tajne vinove loze 3", epizoda 2 biće emitovana na Super Star kanalu 13. februara u 21 čas i na RTS-u 20. februara 2024. godine u 20 časova. Sumnjivi konobar koji je otrovao Anju se nalazi sa nalogodavcem koji ga ubija...

Serija Tajne vinove loze 3, epizoda 2:

Sumnjivi konobar koji je otrovao Anju se nalazi sa nalogodavcem koji ga ubija. Anja je preživela napad ali je u komi, stanje joj je i dalje kritično. Vuk i Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su očajni.

Godinu dana ranije Anja je kupila vinograd u Istri. Vuk je oduševljen i vinogradom i vinom i novim enologom: Ines Brunjak. Vera je sama i usamljena u kući na severu Srbije.

Druženje sa Zoranom joj pomaže da se prilagodi. Marko izbegava Andrijanu sve dok ne sazna da je trudna.

Glavne uloge igraju: Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Anita Mančić, Vanja Nenadić, Milica Zarić, Sergej Trifunović, Lucija Šerbedžija, Frano Lasić, Nebojša Milovanović, Jovo Maksić, Sena Đorović, Luka Grbić, Milica Zarić i Dara Džokić.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Tajna vinove loze 3 epizoda 3: Vera i Vuk postaće baba i deda! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 14.Feb.2024, 10:56

Serija "Tajne vinove loze 3", epizoda 3. biće emitovana na Super Star kanalu u sredu 14. februara 2024 godine u 21 čas, kao i na RTS-u nedelju dana kasnije u 20 časova. Vera i Vuk u ovoj epizodi saznaju da će postati baba i deda....Serija "Tajne vinove loze 3", epizoda 3:..Pre godinu dana Marko je...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.