Serija Tajkun deveta epizoda: Simonović nije poželjan na sahrani! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 09.Maj.2020, 12:56

Serija Tajkun deveta epizoda: Simonović nije poželjan na sahrani! (VIDEO)

Serija "Tajkun" deveta epizoda, biće emitovana u nedelju 10. maja na Super Star kanalu u 21 čas i na RTS1 u ponedeljak 11. maja u 20:15 časova. Simonović nije poželjan na sahrani svoje dugogodišnje saradnice Lidije, koja je zadavljena.

U predhodnoj epizodi "Tajkun":

Policijski inspektor obavesti Balšu, saradnika biznismena Vladana Simonovića, da su inspektor Nikola Božović i tužiteljka Jovana Nestorović degradirani i da je sada istragu protiv Simonovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << preuzeo tužilac Mišić.

Balša veruje da će Mišić potražiti doušnika iz Simonovićeve kompanije Sigma, koji je radio za tužilaštvo. Vladan nije siguran da taj doušnik uopšte postoji.

Jovana Nestorović saopšti Kseniji, koja je poverljivi saradnik tužilaštva, da ne može nikako da je zaštiti od Mišića. S druge strane, Vladan je odlučio da ne kupi kombinat "Dunav", što naiđe na veliko nezadovoljstvo njegovog sina, Bojana, koji je verovao da će "Dunav" biti firma koju će on moći samostalno da vodi.

"Tajkun" deveta epizoda:

Biznismen Vladan Simonović, vlasnik kompanije Sigma, došao je na sahranu svoje dugogodišnje saradnice Lidije, koja je zadavljena. Njen brat, Nikola, policijski inspektor, zahteva od Vladana da se što pre udalji sa sahrane smatrajući da je Lidija nastradala zbog saradnje sa Vladanom.

 Na sahrani je i tužilac Mišić, koji se obrati Kseniji, Vladanovoj ljubavnici. Mišić obeća Kseniji da će joj pomoći u vezi sa oslobađanjem brata koji je u zatvoru u Grčkoj ukoliko pristane na saradnju sa tužilaštvom koje istražuje sumnjive poteze u poslovanju kompanije Sigma.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.