Serija Sablja takmičiće se na Kanskom festivalu!

Izvor: Svet plus, 13.Mar.2024, 10:16

Serija Sablja takmičiće se na Kanskom festivalu!

 Serija “Sablja” takmičiće se u kategoriji dugog formata na Kanskom festivalu serija (Canneseries), objavili su danas organizatori tog najprestižnijeg svetskog festivala.

 “Sablja” je jedna od osam serija iz celog sveta koje su odabrane za ovogodišnju glavnu takmičarsku selekciju festivala koji se održava od 5. do 10. aprila.

Serija će imati svoju svetsku premijeru 8. aprila 2024. u Velikoj dvorani “Limijer” (Grand Auditorium Lumière) uz prisustvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << glumačke i autorske ekipe, a nakon prikazivanja na letnjim festivalima, naći će se i pred gledaocima Radio-televizije Srbije.

Glavne uloge u seriji tumače Dragan Mićanović, Milica Gojković, Ljubomir Bandović i mladi Lazar Tasić.

Reditelji serije su Goran Stanković i Vladimir Tagić, a scenaristi Dejan Prćić, Marjan Alčevski, Maja Pelević, Vladimir Tagić i Goran Stanković.

Produkciju serije, za koju je ideju dao RTS, potpisuju Radio-televizija.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.