Serija Sablja ipak neće početi sa emitovanjem 24. februara!

Izvor: Svet plus, 19.Feb.2024, 20:40

Serija Sablja ipak neće početi sa emitovanjem 24. februara!

Serija "Sablja" ipak neće početi sa emitovanjem 24. februara 2024. godine, kako je RTS prvobitno najavio!

Prvi zvanični trejler serije „Sablja“ privukao je veliku pažnju kako domaće, tako i svetske javnosti. Politički triler o atentatu na srpskog premijera Zorana Đinđića, posle prvih najava izazvao je veliko interesovanje evropskih televizijskih kuća, kao i najvećih svetskih filmskih distributera.

Uz zainteresovanost evropskih Javnih servisa za emitovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << serije - stigao je još jedan poziv koji sanjaju filmski autori širom sveta.  Jedan od najprestižnijih festivala filmskih i serijskih sadržaja razmatra mogućnost da „Sablju“ i priču koja je te 2003. godine potresla Srbiju, ali i čitavu svetsku javnost, uvrsti u svoj program.

Zato, poštujući pravila evropske i svetske filmske industrije, a u cilju promocije domaće kinematografije u svetu, serija„Sablja“ na RTS-u biće emitovana u novom terminu o čemu će blagovremeno obavestiti gledaoce.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.