Serija Kalkanski krugovi 3, epizoda 4: Inkriminišuća dokumenta  (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 06.Apr.2024, 09:27

Serija Kalkanski krugovi 3, epizoda 4: Inkriminišuća dokumenta (VIDEO)

Serija "Kalkanski krugovi 3" epizoda 4, biće emitovana u nedelju 7. aprila 2024. godine u 21 čas na Super Star kanalu. Olupina vozila Nedeljkovićeve je izvučena, a sa njom i inkriminišuća dokumenta.
Nakon velikog uspeha koje su postigle prethodne dve sezone TV serije "Kalkanski krugovi", već oprobana ekipa na čelu sa kreatorom i scenaristom Đorđem Milosavljevićem, donosi pred publiku finalnih 10 epizoda sa razrešenjem misteriozne priče u vezi sa Zabranom.
Serija "Kalkanski krugovi 3" epizoda 4:
Olupina vozila Nedeljkovićeve je izvučena, a sa njom i inkriminišuća dokumenta. Na njenom sprovodu Milun, šef policije (Dejan Cicmilović) u Dolu traži od Svetlane (Nina Janković), Dragana...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.