Serija Jutro će promeniti sve: Šesta epizoda - Starleta Marina!

Izvor: Svet plus, 15.Okt.2018, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija Jutro će promeniti sve: Šesta epizoda - Starleta Marina!

Serija "Jutro će promeniti sve" emituje se na RTS-u od ponedeljka do četvrtka u 22 časa. Šesta epizoda "Starleta Marina Sisa" biće prikazana u utorak 16. oktobra, u ovoj epizodi, Saša po ko zna koji put pozajmljuje novac od majke kako bi mogla da napravi žurku za starletu.

Ne bi li rešila svoje stalne finansijske probleme, Saša, po ko zna koji put, pozajmljuje pare od majke Svetlane, kako bi bila u stanju da napravi veliku ružičastu žurku za ekscentričnu starletu zvanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Marina Sisa. Filip odlazi kod svoga mentora sa fakulteta, profesora Vujoševića, u nadi da će mu on pomoći u ponovnom pronalaženju sebe...

Ljuba je opet u problemu. Pozvao je svoju bivšu devojku Ivonu koja mu izgleda mnogo znači, na piće kod Saške u bar, ali je na bizaran način sprečen da se pojavi. Potrebna mu je pomoć drugarica... Baš u trenutku kada Filip pere sudove za šankom, u Sašinom baru se pojavljuje njegov bivši kolega sa fakulteta, koji je , izgleda, vrlo uspešan u životu.

Anđela odlazi iz bara sa izvesnim Zigijem, koga je tek upoznala. A na žurci, iako sve ide po planu, dolazi do neočekivanog obrta.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.