Serija Dug moru treća epizoda: Pun mesec! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 18.Okt.2019, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija Dug moru treća epizoda: Pun mesec! (VIDEO)

Serija "Dug moru" treća epizoda, "Pun mesec" biće emitovana u nedelju 20. oktobra na Super Star kanalu u 21 čas i na RTS-u u ponedeljak 21. oktobra sa početkom u 21 čas. Da li je istinita legenda o moru koje uzima žrtve? Da li su za sva dešavanja kriva dva kamena sa znakom slovenskog boga Svaroga ili se razlozi nalaze među ljudima koji čuvaju svoje mračne tajne? 

U predhodnoj epizodi:

Zabrinuti Periša pokušava da ćerku Olgu pošalje za Beograd i traži >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pomoć Mariške, svoje sestre. Cela Luštica zna kakva je zver Milutin. On je obogaljio Popovog sina, Zeja. Mariška odlazi kod Ćaleta, čoveka sa dobrim političkim, policijskim i uličnim vezama. Ćale obećava da će pomoći. Beograđanin Đorđe polako upoznaje mesto i ljude, ali ne oktriva ribaru Vuku razloge zašto je došao.

Đorđe je zbunjen pojavom devojčice koja počinje da ga proganja. Olga i Rnjo ne kriju svoju vezu, u inat ocu Periši koji ulazi u sukob sa Rnjom. Olga vraća Rnju njegov kamen i seća se objašnjenja da su kamen i ogrlica dobri, samo kad su zajedno. Zato joj Rnjo poklanja babinu ogrlicu. Anđa daje Juliji otkaz, a Renko se poverava Vuku da se izgleda zaljubio.

Treća epizoda:

Pop i Zejo u šetnji nailaze na Đorđa kojeg Zejo ničim izazvano napada. Đorđe, već rastrojen, čini ono zbog čega je i došao: pokuša da se ubije. Bota, u želji da pomogne Popu odvodi Zeja u Tivat, da ga smiri. Zejo se prvi put nalazi u noćnom klubu i pleše sa privlačnom devojkom. Rnjo se sastaje sa Sikimom i Ćuntom, lokalnim kriminalcima i biva optužen da je ukrao jedan paket robe. Olga je veoma uznemirena Rnjovim nestankom. Na porodičnu večeru dovodi stranca Đorđa, da bi nervirala oca.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.