Serija Dug moru sedma epizoda: Đorđe nosi tešku krivicu! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 17.Nov.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija Dug moru sedma epizoda: Đorđe nosi tešku krivicu! (VIDEO)

Serija "Dug moru" sedma  epizoda, "Otac" biće emitovana u nedelju 17. novembra na Super Star kanalu u 21 čas i na RTS-u u ponedeljak 18. novembra sa početkom u 20 časova. Đorđe nosi tešku krivicu!

Da li je istinita legenda o moru koje uzima žrtve? Da li su za sva dešavanja kriva dva kamena sa znakom slovenskog boga Svaroga ili se razlozi nalaze među ljudima koji čuvaju svoje mračne tajne?

U predhodnoje epizodi:

Olga i Julija dolaze za Beograd, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << smeštaju se u Olgin stan. Olgu sve više uznemiruju slike majke koju vidi i koja kao da joj priča šta se stvarno desilo. Na osnovu svega što vidi, Olga pomišlja da joj se majka ubila. Meštani zameraju Periši što je primio u kuću Milutina. Pop teško podnosi smrt sina Zeja i donosi pištolj kod Renka u kafanu, sa namerom da nešto učini. Pijanog Popa teše svi, ponajviše Anđa.

Sedma epizoda "Dug moru":

Đorđe je drugi čovek, od kada je video svoju mrtvu kćerku. U neočekivano spontanom razgovoru, Đorđe se poveri Periši, kaže mu da je došao na Lušticu da se ubije. Saznajemo da Đorđe nosi tešku krivicu zbog načina života koji je vodio i zanemarivanja najbližih koji su ga voleli i bez kojih je ostao.

Renko se oprašta od Anđe bez reči i od meštana, uz malo reči. Odlazi sa Rosa. Sa Rosa ubrzo nestaje i Đorđe, koji ostavlja prepunu sobu cveća i ruzmarina koje pronađe Valentina.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.