Šerif Konjević ODBIO 100 EVRA bakšiša, a evo šta je uradio sa svežnjem od 10.000 - iznenadio reakcijom u kafani

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 12:53

Šerif Konjević ODBIO 100 EVRA bakšiša, a evo šta je uradio sa svežnjem od 10.000 - iznenadio reakcijom u kafani

Pevao samo za njegovu dušu.

Poznato je da pevači pored honorara koji dobijaju za pevanje na privatnim veseljima dobijaju i "masan" bakšiš. Na društvenim mrežama smo mogli da vidimo snimke pevača kako piju piće iz cipela, dopuštaju da im gosti guraju pare na raznorazna mesta i kako istu pesmu pevaju čak 24 puta.

 Međutim, neki pevači ne žele novac po svaku cenu. Nedavno je na mrežama osvanuo snimak na kom se vidi da je Šerif Konjević odbio novac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od gosta na nastupu u Austriji. 

On važi za "kralja bakšiša", ali ga je iznerviralo kada je gost pljunuo novčanicu od 100 evra i pokušao da mu zalepi novac na čelo, pa je zgužvao novčanicu i bacio je na pod. Pevač nije krio da mu se ovaj postupak nije dopao, pa se odmah obratio gostu:

- Nemoj mi to raditi! To ja ne dam nikome brate, to pljuvanje... - poručio je on u neverici, dok je brisao čelo.

Sada društvenim mrežama kruži drugi snimak na kom se vidi da Šerif odbija deset hiljada evra bakšiša.

Šerif je zapevao rođendansku čestitku ugostitelju jednog poznatog sarajevskog restorana, a on je rešio da ga velikodušno nagradi.

Međutim, pevač nije hteo da prihvati svežanj novčanica koji mu je ugostitelj pružao. Mnogi su se iznenadili ovakvom reakcijom.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.