Sergeja Ćetkovića ćerke iznenadile na nastupu!

Izvor: Svet plus, 26.Avg.2017, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergeja Ćetkovića ćerke iznenadile na nastupu!

Sergej Ćetković nastupio je u Ivanjici na "Nušićijadi", gde je više od hiljadu uživalo i hitovima ovog popularnog pevača.

Tokom dva sata koncerta sve vreme su mu podršku pružale ćerkice koje su ga bodrile iz publike, a onda su u jednom trenutku odlučile i da mu se pridruže na bini: "Obično ih ne vodim na svoje nastupe iako one to vole ali smo sada na proputovanju pa smo porodično želeli da vidimo Ivanjicu i ovaj festival. Oduševljeni smo, ali zaista iskreno, mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nam je žeo što pre nismo imali priliku da dodjemo, ali se nadam da ćete me ponovo zvati jer je bilo zadovoljstvo pevati u ovakovoj atmosferi I pre ovako divnom publikom", rekao je Sergej za Blic i otkrio da vredno radi na novim pesmama:

"Uskoro ćemo objaviti novu pesmu na kojoj radimo punom parom. Mogu samo reći da je ljubavna, jer ja jedino o ljubavi pevam. U nju verujem, ljubav pokreće svet".

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.